skien stue/kjøkkenDet stilrene kjøkkenet er husets sosiale hjerte: Her er det rom for matlaging med barna, vennekvelder med felles kokkelering, men også flott til kjappe frokoster før jobb.

skien stue1

  skien stue1   skien stue1  Stue, kjøkken og hall har en åpen planløsning. På bildet til høyre ser du fra hall inn mot kjøkken og tappa opp til 2. etasje. Huseierne ønsket et funksjonelt hus med god flyt, der kjøkken og stue skulle være familiens samlingspunkt. I en hektisk hverdag er det verdifult for den travle familien å ha mulighet til å gjøre ting sammen.

Gulvene i begge etasjer er heltre eikeparkett. Vegger og tak har malt gips. Listverket er hvitmalt, enkelt og uten profiler.

  oppsett Se mer av det flotte kjøkkenet:

oppsett    Kjøkkenet er en del av stua, derfor har det også fått mer stuepreg. Her kan du være din egen kokk, din egen servitør og din egen spisegjest. Lido, fra Sigdal kjøkken er her vist nettopp som "cafe-at-home", med en kjekk barløsning som brukes både til matlaging og til spiseplass. 

Kjøkkentypen Lido er slett, 21 millimeter MDF med innfrest grep. Benkeplaten er i heltre eik 50 millimeter. Ventilatoren er type Asko vegghengt i aluminium. Her er brede kolionalskuffer med skuffe-demping og full-uttrekk. Skuffene med spesialinnredning brukes til talerkner, bestikk, gryter og kolionalvarer. Kjøl og frys er integrert i de høye skapene til venstre på bildet, med takhøye skap utnyttes plassen optimalt. Her er innebygget veggmontert komfyr med induksjonstopp.

oppsett

 .  Andre etasje i denne flotte boligen er praktisk og godt utnyttet. Det er minimalt med gangareal, ei loftstue på hele 33,9 kvadratmeter med mye lys og luft, store soverom, et deilig bad og en bod innedet som garderobe.

.

. Her er det lett å trives! Lyset strømmer fritt inn i de høye vinduene.

Det luftige preget forsterkes av takhøyden. Loftstuen har hev- og skyvedør ut til en stor balkong. Her fortsetter stålpipen fra 1. etasje. Ved fyring avgir pipen så mye varme at det ikke er behov for et eget ildsted.

.

. Gutterommet er lyst og trivelig.

 . Jenterommet er kaosfri sone, med egen garderobe.

 Huset har to bad, ett i hver etasje. Innredningen er fra Sigdal type Lido palett.

.

Litt småplukk!

.

 .      . Kledningen fra Møre Royal (farge: Brun) er trykkimpregnert og kokt i pigmentert olje, noe som gir et varig og vakkert preg. Du trenger aldri maling eller beis. Takstein er Zanda Rustikk, dobbeltkrummet sort betongtakstein.

.

Vil du se mer av huset gå inn på www.blink-hus.no der finner du informasjon. Du kan også finne en reportasje i SANS for bolig 2010. Du kan bla i magasinet eller laste det ned som en PDF.

Hva synes du om huset?